Un disseny de Judit Crehuet, estudiant de 17 anys de l'Institut Santiago Sobrequés, ha estat seleccionat com el cartell de Girona, Temps de Flors d'aquest any. Es tracta d'un dibuix on la guanyadora buscava combinar la innocència d'un nen petit amb la creativitat. De la idea n'ha sorgit una flor amb puntes talment com si sortís d'una maquineta de fer punta a un llapis. Temps de Flors es farà del 7 al 15 de maig.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va afirmar que «el cartell de Temps de Flors fa d'ambaixador d'una Girona que estima la cultura i estima l'art. L'acte d'avui representa l'essència del festival, ja que conjuga la creativitat i l'art amb el talent, el treball i l'esforç».

És el setè any que l'Ajuntament col·labora amb el centre educatiu perquè, a través de les propostes de l'alumnat del segon curs de batxillerat artístic, s'esculli el cartell que representarà l'exposició floral. El seu director, Joan Cumeras, va agrair a l'Ajuntament «la confiança d'encarregar-nos el cartell de l'activitat amb més projecció internacional que té Girona» i va manifestat la seva voluntat que «aquesta relació continuï molts anys».