L'Ajuntament de Girona ha decidit rebutjar l'oferta per l'assistència tècnica de suport per a la contractació i control d'execució de les actuacions prioritàries a realitzar a la planta de valorització energètica de la incineradora de Campdorà en considerar que era una «baixa desproporcionada». El consistori havia tret a concurs les millores a la planta de valorització energètica per un preu de 205.000 euros, IVA exclòs. Es van presentar dues empreses amb dues ofertes bastant diferents pel que fa al preu. Una era Getinsa-Payma, que va oferir 122.600 euros, IVA exclòs. L'altra era Resa Fichtner Grup, que va pressupostar els treballs en 180.250 euros.

El concurs el va guanyar Getinsa- Payma, ja que oferia un preu més econòmic. No obstant això, se li va demanar una justificació de l'oferta econòmica en particular pel que fa a l'estalvi que permeti el procediment d'execució del contracte, les solucions tècniques adoptades i les condicions excepcionalment favorables de què disposarien per executar la prestació. L'empresa va lliurar la documentació, però el consistori considera que els arguments no són prou concloents. Per aquest motiu, el consistori ha acabat adjudicant el contracte a la segona empresa, la societat barcelonina Resa Fichter, que haurà de retirar la xemeneia en un màxim de dos anys.

A l'informe on s'exclou l'empresa guanyadora, s'indica que aquesta explicava que l'estalvi l'obtindrien del «gran coneixement i informació de què disposa per acotar riscos associats als treballs d'aquest concurs». L'Ajuntament, però, assenyala que la documentació per a la licitació definia «amb claredat en l'abast i detall els treballs a realitzar, així que no es pot acceptar que disposés d'un avantatge respecte a altres.