El nou regidor de CiU a l'Ajuntament de Girona, Narcís Sastre, assumirà el repte de ser el responsable del barri de Santa Eugènia, un dels més poblats de la ciutat i que compta amb un ric teixit associatiu. Fins ara, la responsable n'era Marta Madrenas, però ha hagut d'abandonar el càrrec en convertir-se en alcaldessa. A més, l'entrada del PSC a l'equip de govern ha suposat que els regidors socialistes també assumeixen noves responsabilitats als barris.

La primera tinent d'alcalde i responsable de l'àrea d'Igualtat i Serveis Socials, Sílvia Paneque (PSC), serà la responsable del barri de Can Gibert del Pla, que fins ara també estava en mans de Madrenas. Pel que fa a la resta de regidors socialistes, Joaquim Rodríguez s'encarregarà de la zona de Pont Major i Campdorà-Gavarres;?Elisabeth Riera serà l'enllaç de l'Ajuntament amb Domeny-Taialà i Manuel Martín s'encarregarà de Sant Ponç.

La resta del repartiment

Pel que fa a la resta de regidors, la distribució suposarà pocs canvis. Cristóbal Sánchez seguirà encarregant-se de sector Est, que inclou Vila-roja, Font de la Pòlvora, Mas Ramada i el grup Sant Daniel. A més, hi suma també Torre Gironella. Isabel Muradàs és la responsable de Montilivi-la Creueta, mentre que Eduard Berloso s'encarrega de bona part del centre de la ciutat:?Barri Vell, Carme-Vista Alegre, Mercadal i les Pedreres. Un dels principals reptes en aquest darrer barri serà el desenvolupament del pla social per reubicar els veïns que hi viuen en vivendes il·legals en nous habitatges regulats, pas necessari per tirar endavant el pla especial de les Pedreres.

D'altra banda, Eva Palau serà la responsable de Montjuïc, la Vall de Sant Daniel, Pedret i la Pujada de la Torrassa, mentre que Joan Alcalà es queda amb una extensa àrea que inclou Germans Sàbat, Torre de Taialà, Mas Catofa, Fontajau i Sant Narcís.

Glòria Plana es responsabilitza de la Devesa-Güell, on s'ha de desenvolupar el pla especial del parc, i Figuerola-Bonastruc, un indret delicat per les constants queixes per l'incivisme derivat de l'oci nocturn. Finalment, Maria Àngels Planas seguirà ocupant-se de Palau, Avellaneda i Mas Xirgu, mentre que Carles Ribas serà el responsable de l'Eixample i Pla de Palau-Sant Pau.