Sis projectes opten enguany al premi de la XIV Biennal de Disseny d'Interiors de Girona, que se celebrarà el proper dijous, 31 de març, a les vuit del vespre a la sala La Carbonera del Museu d'Història de la ciutat. Els projectes finalistes són Bufet Puig, de M. Carmen Martínez; casa a l'Empordà, de Teresa Casas; Hotel Can Xiquet Events Centre, de Rossend Cortés; Hotel Mas Lazuli, de Maite Prats; Notaria J. M. Mateu, de Chantal Bachs; i Viatrenta Travel Bags, de Joan Bosch. Durant l'acte també s'homenatjarà Francesc Bustos Montagut, degà del Col·legi.

L'objectiu de la Biennal, organitzada per la demarcació de Girona del Col·legi de Dissenyadors d'Interiors de Catalunya, és "divulgar l'interiorisme ben aplicat, fomentar l'interès creatiu dels professionals degudament qualificats i promocionar el col·lectiu de professionals de la decoració i el disseny d'interiors, així com les obres realitzades a Girona". El jurat està format pel vicepresident de la Demarcació de Lleida del Codic, Albert Salvia; la dissenyadora Cristina Masferrer; la dissenyadora, sòcia de l'Estudi Trestrastos i vocal de la junta d'ArquinFAD Judith Bustos i el director de comunicació d'Iglésies Associats, Toni Iglésies.

"La Biennal és un acte que serveix per posar en valor l'interiorisme fet a casa nostra", assenyala la presidenta del Col·legi a Girona, Teresa Casas. "Volem un interiorisme a l'abast de tothom, ja que l'objectiu final de la nostra tasca és millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones, treballant amb el rigor, els valors i el compromís necessaris amb la nostra societat", afegeix.