Els Mossos han arrestat un jove per robar en nou cotxes d'un sol carrer de Salt. Té 24 anys, nacionalitat romanesa i és veí de Girona. Va quedar acusat de ser el presumpte autor de nou delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

Els fets van passar pels volts de les set del matí del diumenge, en aquell moment una patrulla de Mossos, que efectuava tasques de seguretat ciutadana, va ser alertada que un individu robava a l'interior de diversos vehicles estacionats en el carrer Juan de la Cierva de Salt.

Quan els agents van arribar al lloc, van trobar nou cotxes que tenien els vidres de les finestres trencats i l'interior regirat. Poc després i gràcies a la descripció del lladre que havia fet un testimoni, els Mossos de l'Àrea Bàsica Policial del Gironès - Pla de l'Estany van localitzar, caminant pel carrer Major de Salt, un home que coincidia plenament amb les característiques facilitades.

En veure la presència policial, l'home va intentar fugir però va ser interceptat pels agents. Portava un navegador GPS, que va llençar abans de ser aturat, uns guants de color negre i unes tenalles. Els Mossos van detenir l'home per la seva presumpta relació amb els nou robatoris dins dels turismes.

El detingut, amb múltiples antecedents per fets similars, va passar el dia 29 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona pels fets, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.