Els Mossos d'Esquadra, juntament amb patrulles de la Policia Municipal de Girona i la seva unitat canina, van fer el 19 de març, a dos quarts de tres de la matinada, un dispositiu de control a la discoteca Caribbean de Girona. En aquesta operació els agents van trobar tres armes prohibides, van aixecar 19 actes per tinença de drogues, van identificar 27 persones, van localitzar una noia que s'havia escapat d'un centre de menors i van obrir una acta administrativa per diverses irregularitats detectades en el local.

L'operatiu va tenir diferents branques: es van fer controls dins i fora de l'establiment i es van escorcollar vehicles i persones. A més a més, també hi va participar la unitat canina de la Policia Municipal de Girona.

Aquest control s'emmarca dins de les accions que tenen com a finalitat garantir la seguretat ciutadana i que es troben recollides en la llei orgànica 4/15. Concretament, aquest operatiu pretenia vetllar per la seguretat de la zona tant des de l'interior del local com en zones properes.

Segons un comunicat de la policia catalana enviat aquest dijous, totes les actes que es van aixecar el 19 de març seran trameses als organismes encarregats de resoldre els expedients.

Tant els Mossos com la Policia Municipal de Girona han anunciat que continuaran fent aquest tipus de controls «per tal de garantir la pau i la seguretat a tota la ciutat i en concret a les seves zones d'oci».