El reboster Jordi Roca elabora mones de pasqua solidàries

Es poden comprar per trenta euros a la botiga Rocambolesc i els diners aniran a la Fundació Mona

20.03.2016 | 06:30
Les diferents mones de pasqua fetes pel pastisser Jordi Roca.
Les diferents mones de pasqua fetes pel pastisser Jordi Roca.

El millor xef pastisser del món, Jordi Roca, ha fet la seva primera mona de pasqua inspirant-se en els Ximpanzés del refugi de la?Fundació Mona. El cap de postres d'El Cellera de Can Roca ha fet una mona solidària, ja que el 100% dels beneficis de la seva venda seran destinats al centre de rescat de l'associació a Riudellots de la Selva.

Es tracta d'un pastís que es pot degustar en diferents versions: de xocolata negra (versió vegana), de xocolata amb llet i de xocolata blanca, totes amb una dolça sorpresa amagada a l'interior.

Tant el reboster com l'associació han volgut posar un preu assequible a totes les butxaques i costarà 30 euros per facilitar que totes les butxaques puguin fer un regal solidari en aquest dia tan especial per a les famílies.

Les mones ja es poden trobar a la botiga Rocambolesc de Girona, situada al carrer Santa Clara. També es poden comprar a la botiga de Madrid. La mona no es pot enviar a causa de la seva delicadesa. Totes les comandes s'hauran de passar a recollir a Rocambolesc. De totes maneres, es pot fer reserva per telèfon, al 972 416 667.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema