La iniciativa Olot-Girona-Lloret, a través del mètode #show?&tell, es va promocionar la setmana passada al Meetings Incentives Summit de Madrid. Aquest nou sistema de presentacions permetia als responsables de diferents projectes explicar a través d'un objecte, i en només dos minuts, les fortaleses de cada destí. En l'edició d'enguany del MIS -un esdeveniment de referència del turisme de reunions en l'àmbit estatal- hi van participar més de 200 professionals, repartits entre els organitzadors (entre els quals hi havia agències d'esdeveniments o agències d'incentius i corporatius) i expositors (destins, hotels o espais com el Palau de Congressos de Girona).

La regidora de Turisme de Girona, Glòria Plana, ha explicat que participar en aquest esdeveniment és «una aposta per promoure la ciutat com a destinació de turisme de reunions, així com una bona oportunitat de presentar el projecte territorial Olot-Girona-Lloret com a referent d'aliança innovadora al sector corporatiu i associatiu».

La pedra, element comú

Els objectes escolits per fer aquest #show&tell havien de ser elements que transmetessin els valors afegits i els trets diferencials de cada territori. Per aquest motiu, les tres localitats van decidir agafar la pedra com a material comú per estructurar el relat. Olot va triar una pedra negra volcànica, Girona una pedra nummulítica i Lloret la pedra convertida en sorra de les seves platges.