Rescat d'una nena d'uns tres anys que estava plorant i cridant la seva mare des d'un balcó d'un bloc de pisos de Salt. La menor anava despullada i estava sola a la terrassa, des d'on podria haver caigut, els Mossos la van ajudar i a dins del pis s'hi van trobar el pare dormint tranquil·lament. En una altra habitació hi havia una bessona de la menor dormint. Tot això, en un domicili molt brut i desatès. Els Mossos han posat els fets en coneixement de la Fiscalia de Menors i també de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) per tal que prenguin les decisions que considerin.

Els fets es remunten al voltant d'un quart d'una del migdia, uns veïns van alertar els Mossos que hi havia una nena d'uns tres anys despullada, que estava a punt de caure i plorava desconsolada en un balcó d'un primer pis de l'avinguda dels Països Catalans.

Els agents de Salt van anar fins al pis en qüestió i van veure la menor. Per poder entrar al domicili van trucar a la porta però no va respondre ningú. Per això van accedir pel pis del cantó i llavors van entrar al domicili. Un cop a dins van trobar-se que hi havia una altra nena, bessona de la menor del balcó, que estava dormint.

Un cop a dins de l'habitatge, els policies també van trobar-se amb una altra sorpresa. Hi havia el pare de les menors dormint en un sofà.

Es dóna el cas que a més de la desatenció dels menors, el pis estava molt brut i les nenes dormien a terra amb matalassos.

Davant la situació, els agents van parlar amb el pare i van recordar-li que havia d'estar per les nenes i que, en canvi, les havia desateses i una d'elles podria haver caigut pel balcó. L'home és de nacionalitat espanyola i compta amb antecedents policials.

Els agents van obrir diligències sobre els fets i els van posar en coneixement de la DGAIA així com dels serveis socials.