La productora HBO ha fet públic ja el tràiler de la nova temporada de Joc de trons, rodada en part a la ciutat de Girona el mes de setembre passat. Una de les imatges promocionals és la de la Catedral de Girona, on apareixen diversos guerrers i el cavall blanc del personatge el Matareis. És una imatge de pràcticament un segon però s'aprecia perfectament l'escalinata, els soldats en formació a baix i un munt de gent -extres- en els seus laterals. La imatge, però, ha estat modificada digitalment, ja que la seu del col·legi d'Arquitectes, la Pia Almoina, apareix a l'esquerra quan, en realitat, es troba a la dreta de les escales.

No és l'única imatge del rodatge a Girona. També apareix una escena on una doble del personatge d'Arya Stark fa un salt a les escales del Seminari i la pujada de Sant Domènec escapant d'algú. Tot plegat, significa el primer avanç del que ha de ser l'esperada estrena de la sisena temporada, que es començarà a emetre la matinada del proper 24 d'abril simultàniament als Estats Units i a l'Estat espanyol a través de la plataforma de Movistar Televisión.

El vídeo promocional té una durada de dos minuts amb una versió acústica de Wicked Game de Chris Isaak. Una veu en off assegura que «ara estem en un gran joc i el gran joc és aterrar». El tràiler també ofereix imatges inèdites de personatges com Jon Snow (Kit Harington), Cersei Lannister (Lena Headey), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) o Tyrion Lannister (Peter Dinklage).

El personatge del Matareis diu a la reina Cersei: «Només importem nosaltres, i tot allò que ens han tret ho tornarem a tenir i més», deixant entreveure una de les trames de la nova temporada on com no podia ser d'una altra manera no faltaran les escenes de violència. De fet, una veu diu a la Cersei: «O t'apartes de tot o hi haurà violència» i ella respon amb un contundent «Jo escullo la violència».

Una altra de les incògnites que té pendents els milions de fans de la sèrie és què passarà amb el personatge de Jon Snow. El tràiler només deixa entreveure una frase: «Se n'ha anat»

La nova tanda d'episodis de Joc de trons, una de les sèries televisives més populars a tot el món, promet ser una temporada molt especial ja que serà la primera vegada que l'adaptació s'avanci al publicat en els llibres de George R.R. Martin en els quals es basa.

Aquest any la productora HBO no té previst fer cap passi privat de la sèrie abans de la seva emissió per televisió. La temporada passada es van fer alguns passis però això va provocar el pirateig i els directius de la productora es van trobar amb la sorpresa que abans de la seva emissió ja hi havia per les xarxes els cinc primers episodis de la cinquena temporada. De fet, Joc de trons és la sèrie més descarregada per internet a tot el món. De moment, els responsables de la sèrie només han distribuït imatges de la sisena temporada que no deixen entreveure tampoc gaire res de les trames que van quedar obertes a l'anterior temporada i aquest tràiler.