Robatori amb violència i intimidació a ple dia al barri vell de Salt. Dues dones i un home van agafar pel coll una dona d'edat avançada i li van arrencar les arracades que portava. Gràcies a la col·laboració entre les diverses unitats dels Mossos, van poder arrestar els tres presumptes autors dels fets després d'una persecució que va acabar a l'Eix Transversal.

Es dóna el cas que, un cop van escorcollar-los, els agents els van trobar no només les dues arracades de perles que acaben de robar a la víctima de Salt sinó també set cadenes d'or i un penjoll. Els Mossos ara investiguen la procedència de les joies. Els tres presumptes autors del robatori amb violència i intimidació són dues dones de 19 i 28 anys de Barcelona i un home de 30 anys amb domicili desconegut. Tots tres tenen nacionalitat romanesa. Només la dona de 28 anys comptava amb antecedents policials en el moment de la detenció. Els tres acusats van passar a disposició del jutge i van quedar amb llibertat amb càrrecs.

Els fets van produir-se al voltant de quarts de dues del migdia de dijous de la setmana passada. Una patrulla de la comissaria de Salt dels Mossos d'Esquadra es trobava fent patrullatge preventiu a una de les entrades de la població, a tocar la rotonda del passeig Marqués de Camps, i van veure un cotxe sospitós amb dues dones i un home al seu interior. Al mateix temps van rebre l'avís de la Sala Regional que alertava que s'acabava de produir un robatori amb violència a Salt. Tres persones havien agafat pel coll una dona, l'havien robat i fugit en cotxe.

Persecució dels lladres

Els agents van estar perseguint el vehicle per l'AP-7 i se'ls va unir una patrulla dels Mossos de Trànsit. El cotxe sospitós va sortir per l'A2 en sentit Barcelona i després va agafar l'entrada de l'Eix Transversal. Els agents finalment van interceptar el vehicle a la C-25 a l'entrada de Santa Coloma. Van identificar els tres ocupants i els van arrestar. Els van trobar les arracades sostretes i més joies que podrien ser robades pel mètode del teletubbie, que consisteix a abraçar una persona al carrer i aprofitar per sostreure-li diners i joies.