Tres dones van resultar ferides greus per la mala combustió d'una caldera la nit de dimarts en un pis de Sant Narcís. El SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) les va evacuar a l'hospital en ambulàncies. Es tracta de tres dones de 43, 46 i 54 anys.

Els Bombers van rebre l'avís passades les deu de la nit que en un pis del carrer Santander número sis del barri de Sant Narcís hi havia unes persones amb problemes per monòxid de carboni.

Van mobilitzar tres dotacions dels Bombers i, segons van informar fonts del cos d'extinció d'incendis, en arribar-hi van constatar presència de monòxid de carboni a causa d'una suposada mala combustió d'una caldera.

La seva intervenció va consistir a desconnectar la clau de pas del gas de la instal·lació i a ventilar totalment l'immoble.

En arribar van saber que el SEM acabava d'evacuar dues dones en dues ambulàncies però van trobar que a dins del pis afectat del barri de Sant Narcís encara n'hi havia una que també va requerir d'assistència.

Les tres dones van ingressar a la nit, després del succés, a l'hospital Josep Trueta de Girona per intoxicació per la mala combustió de la caldera. Segons fonts del centre hospitalari, totes tres dones van poder ser donades d'alta el mateix dimarts al llarg del matí.