L'Ajuntament de Girona vol projectar l'estrena mundial de la sisena temporada de la sèrie. El consistori negocia amb Movistar Canal+ i amb la cadena HBO per poder posar una pantalla gegant i fer un acte obert a la ciutadania. El primer capítol s'estrena mundialment la matinada del 24 al 25 d'abril (hora catalana) i a l'Estat espanyol només es pot veure a Canal+, és a dir, pagant.

El consistori vol aprofitar l'estrena de la sèrie per fer un acte festiu a la ciutat, tenint en compte també que coincideix amb el cap de setmana de Sant Jordi i altres activitats culturals vinculades amb el Festival Strenes, i també amb l'inici del Festival Plot Series, que arrenca la seva primera edició el mateix dia 25 d'abril.

El tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Carles Ribas, ha remarcat que amb el tret de sortida de la nova temporada «s'inicia el retorn de tot l'esforç que va fer la ciutat per acollir la gravació». «Girona es veurà a tot el món, i nosaltres també hi treballarem perquè així sigui, perquè se sàpiga que l'hivern arriba a la ciutat en plena primavera» ha afegit, en referència a la cèlebre fase promocional de la sèrie: «L'hivern s'acosta».