El Jutjat d'Instrucció número 1 de Girona va decretar l'ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança, per al tercer jove detingut per la seva implicació en la baralla mortal a l'exterior de la discoteca Caribbean, al Mas Xirgu. La jutgessa li imputa un delicte d'homicidi, igual que als altres dos joves a qui els Mossos d'Esquadra ja havien detingut abans.

Alguns testimonis assenyalen que aquest tercer jove va estar colpejant la víctima amb un dels altres implicats durant la matinada del diumenge 31 de gener. L'agredit, de 22 anys, va morir dies després a l'hospital a causa de les lesions que presentava.

La principal tesi és que hi va haver un primer enfrontament entre dos dels investigats i la víctima a l'interior de la discoteca per un afer de drogues. No obstant, la baralla es va traslladar a l'exterior perquè la víctima va arrencar a córrer però va acabar sent atrapada pels agressors, que li van clavar una pallissa mortal.

Hi ha un parell de testimonis que asseguren que els dos investigats que ara es troben en presó provisional acusats d'homicidi són els que van estar colpejant la víctima.