El resultat de toxicologia a Caleb Hopkins, el nen de 7 anys que el 5 de gener va ser trobat mort i en un estat avançat de putrefacció a l'interior d'un pis de Girona, ha donat un nivell de 0,91 grams d'etanol per litre. Aquest resultat de toxicologia correspon al magma abdominal de Caleb Hopkins. Així mateix, aquest informe no ha detectat la presència de psicofàrmacs ni tampoc de drogues. Pel que fa a la presència d'etanol, es considera que pot ser resultat del procés de putrefacció del cos perquè és un element que s'allibera en aquest procés químic. Tot i això, el jutge ara ha demanat que es faci un nou informe forense que ho confirmi i expliqui la presència d'etanol al cadàver.

Fins ara, l'informe de l'autòpsia havia indicat l'absència de signes de violència interna i externa. L'autòpsia també va assenyalar que els antecedents d'asma que patia Caleb Hopkins van provocar la seva mort. De la mateixa manera, el resultat de l'autòpsia va permetre arribar a la conclusió que el nen, que va ser trobat el gener en un dúplex al barri de Sant Pau de Girona, feia un mes i mig que havia mort.

El resultat de l'autòpsia, que va determinar que Hopkins va morir de forma natural, va coincidir amb la declaració del pare, Bruce Hopkins, qui va recordar que a mitjan novembre la família -els pares i els tres fills- havia sortit a celebrar un aniversari a un restaurant. Després el nen va morir i la família va estar-lo vetllant fins que els Mossos van descobrir el cadàver.