Ribas serÓ regidor de Cultura i Plana assumeix Turisme

Berloso tindrÓ el cÓrrec de vicealcalde, que no serÓ remunerat, i serÓ el substitut oficial de Ballesta

12.02.2016 | 06:30

Carles Ribas serÓ finalment el nou regidor de Cultura de Girona, mentre que Gl˛ria Plana assumirÓ l'Órea de Turisme. I tal com va avanšar Diari de Girona, Eduard Berloso es convertirÓ en vicealcalde, un cÓrrec de nova creaciˇ que no serÓ remunerat i que sorgeix de l'acord entre Dem˛crates i ConvergŔncia per convertir Albert Ballesta en alcalde. Aquest Ús el nou cartipÓs que estÓ configurant Ballesta, desprÚs que Carles Puigdemont, que s'encarregava personalment de Turisme i Cultura, es convertÝs en president de la Generalitat. Tot i aix˛, s'haurÓ d'aprovar per ple.

Ribas Ús regidor des de 2011. Durant el mandat passat va ocupar-se de l'Órea d'Urbanisme, per˛ desprÚs de les eleccions de maig de 2015 va passar a ocupar-se de l'Órea de Sostenibilitat. A mÚs, Ús portaveu del grup municipal de CiU. A partir d'ara, sumarÓ les responsabilitats de Cultura a les de Sostenibilitat, i a mÚs es convertirÓ en tinent d'alcalde, cÓrrec que fins ara no ostentava. Plana, d'altra banda, assumirÓ l'Órea de Turisme. ╔s l'˙nica membre d'Avancem al govern, i anteriorment havia estat al PSC. En aquests moments ocupa la regidoria d'Ocupaciˇ, Empresa i Comerš, i a partir d'ara s'hi sumarÓ tambÚ Turisme.

Finalment, Berloso, que Ús regidor de Serveis Socials, passarÓ a ser vicealcalde desprÚs de la ren˙ncia de MuradÓs a ocupar el cÓrrec. Aquesta figura, de nova creaciˇ, no serÓ remunerada i tindrÓ el mateix rang protocolĚlari que l'alcalde. AixÝ, Berloso serÓ el seu ˙nic substitut en cas d'absŔncia o vacances i tambÚ ostentarÓ la representaciˇ institucional de l'Ajuntament en actes p˙blics. A mÚs, podrÓ presidir comissions internes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema