Una parella que va circular darrere de l'Alfa Romeo negre que portava el conductor homicida el 29 de gener va veure el vehicle fent més imprudències durant el trajecte de Sant Feliu de Guíxols fins a Girona. El conductor begut que va provocar l'accident mortal entre Fornells i Girona a qui li havien retirat el carnet va estar conduint de forma temerària.

Un home i una dona que anaven en un vehicle al darrere van veure que abans del sinistre mortal va estar fent esses i fins i tot que va avançar en línia contínua altres vehicles, posant per tant en perill la resta de vehicles que circulaven en sentit contrari.

Ambdós testimonis, un home i una dona que anaven junts en un cotxe el dia dels fets, van alertar els Mossos el dimecres que havien vist la crida que estava fent la família a través de les xarxes socials i la mateixa policia on demanaven que si algú havia vist el cotxe abans de l'accident mortal amb conducta temerària s'acostés als agents de l'Àrea Regional de Trànsit per explicar-ho per tal així de poder-li imputar més delictes. Així ho van fer ahir i van relatar un seguit d'imprudències del conductor homicida.

El xofer, Francisco Javier Medina Muñoz de 42 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols, es trobava ahir encara ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta en estat greu però estable, segons fonts del centre de salut.

L'accident mortal es va produir el divendres, 29 de gener, quan el conductor homicida va perdre el control del seu vehicle quan anava cap a Girona. Anava begut, amb el carnet retirat després que l'haguessin enxampat a Sant Feliu amb una taxa de 0.60 mg/litre -li havien fins i tot immobilitzat el cotxe- i finalment va acabar xocant amb un vehicle que conduïa una jove de Cornellà del Terri de 25 anys, Laura Fernández.