Els Mossos d'Esquadra han trobat poc després de les 22 hores el jove que ha apunyalat el vigilant d'un supermercat a Girona, i ho ha intentat amb el caixer d'un altre, quan els dos l'han aturat perquè pretenia robar ampolles de vodka. El jove, un menor de 17 anys amb doble nacionalitat hondurenya i espanyola, ha realitzat l'apunyalament cap a quarts de quatre al Lidl que hi ha a la zona del Güell, a tocar dels Maristes. El vigilant de seguretat ha intentat retenir el jove, que s'enduia una ampolla de licor sense pagar, i aquest s'ha tret un ganivet i l'ha apunyalat per l'esquena.

La víctima ha hagut de ser traslladada a l'hospital i el jove, que portava una dessuadora, ha aconseguit fugir. Dues hores més tard, el mateix noi ha provat d'endur-se una ampolla de vodka d'un altre supermercat proper, el Mercadona que hi ha a la vora del col·legi Bell-lloch. Quan el caixer se n'ha adonat i l'ha provat d'aturar-lo, el jove li ha intentat clavar un ganivet, però l'empleat l'ha pogut esquivar. Cap a quarts de quatre de la tarda, el jove ha entrat al supermercat Lidl que hi ha a l'avinguda Josep Tarradellas, a tocar del McDonald's del Güell i del col·legi Maristes.

El noi, ha provat d'endur-se sense pagar una ampolla de vodka del supermercat. El vigilant de seguretat, però, se n'ha adonat i l'ha retingut. Ha estat aleshores quan el jove, d'una revolada, ha tret un ganivet i li ha clavat a l'esquena. Després, ha fugit corrents del lloc. El vigilant ha hagut de ser traslladat d'urgència a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Dues hores després, pels voltants de quarts de sis de la tarda, el jove ha entrat al Mercadona que hi ha a tocar del col·legi Bell-lloch, al carrer riu Güell. Aquest supermercat es troba més o menys a un quilòmetre del Lidl. Novament, el noi ha provat d'agafar una ampolla de vodka i endur-se-la sense passar per caixa. Ha estat aleshores quan un caixer del supermercat se n'ha adonat i ha provat d'aturar-lo. El jove, per tota resposta, s'ha tret el ganivet d'entre la roba i l'ha intentat apunyalar fins en dues ocasions. L'empleat, però, ha pogut esquivar les estocades. Després, el noi ha marxat corrents del lloc dels fets.