Una baralla entre dos homes va acabar amb un d´ells apunyalat ahir a primera hora de la tarda al barri del Pont Major de Girona. Tot apunta que els dos homes, coneguts per la policia en ser delinqüents habituals, s´haurien començat a discutir al carrer Pont Major i davant d´un portal del vial del darrere l´agressor li va fer una punxada amb arma blanca a la zona dels ronyons.

La víctima, un jove de 19 anys, va quedar estès a terra, davant d´un portal en ple carrer. L´agressor, que està identificat per la policia, va fugir amb cotxe del lloc.

Un testimoni dels fets va alertar ràpidament al telèfon d´emergències al voltant d´un quart de quatre de la tarda que s´havia produït un apunyalament al barri de Pont Major de la ciutat de Girona. S´hi van desplaçar diverses patrulles els Mossos d´Esquadra i el SEM amb.

Una ambulància medicalitzada va atendre el ferit d´arma blanca, que va ser traslladat en estat greu cap a l´hospital Trueta de Girona on va quedar en observació a urgències del centre de salut i caldrà veure com evoluciona. El jove es troba estable i pronòstic reservat.

El mòbil: una revenja

El possible motiu de la baralla tot apunta que es tractaria d´una revenja per tema de tràfic de drogues entre els delinqüents. I és que tant la víctima com l´autor de l´apunyalment són delinqüents habituals i compten amb antecedents policials per robatoris amb força i d´altres delictes similars.

Els Mossos d´Esquadra de la comissaria de Girona que tenen clar qui seria el presumpte autor de l´apunyalament en tancar l´edició encara no havien pogut localitzar-lo. També restava pendent que la víctima presentés la denúncia per l´agressió.