Una noia de 25 anys va morir aquest divendres a la nit a la zona de la Creu de Palau en un xoc frontal entre dos cotxes a la C-65, la carretera que uneix Quart, Fornells i Girona. Segons van informar des del Servei Català de Trànsit, l'avís del sinistre es va rebre quan faltaven pocs minuts per a les onze de la nit, en aquesta carretera, a l'alçada del pont del carrer Aragó, que uneix la Creu de Palau amb l'Avellaneda. En l'accident, hi va haver dos vehicles més implicats i un segon conductor que va resultar ferit de menys gravetat.

Els dos vehicles van xocar frontalment per causes que encara es desconeixen i que encara s'estan investigant. A conseqüència de l'accident va resultar morta la conductora d'un dels turismes, L. F. C., una noia de 25 anys i veïna de Cornellà del Terri al Pla de l'Estany.

El conductor de l'altre turisme implicat en la topada frontal va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l'hospital Trueta de Girona. Encara un tercer vehicle va col·lidir contra els altres dos cotxes accidentats però els dos ocupants van resultar il·lesos.

El sinistre va obligar a tallar completament la via fins a la una de la matinada i va obligar a activar fins a cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre més dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).