L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Salt ha engegat la campanya AsSalta el Pla! que durant el mes de febrer es concretarà en un procés participatiu en el qual es vol implicar tota la població per tal de poder elaborar un Pla Local de Joventut adaptat a les necessitats reals del municipi. El Pla Local és el document que engloba totes les accions que s'han de fer a Salt per a joves durant els pròxims 4 anys.

Per elaborar el pla es duran a terme unes jornades de treball on tothom hi està convidat per fer propostes d'accions en tots els àmbits que afecten els joves sobre educació, treball, habitatge, salut, informació juvenil, cultura, lleure, esports, territori i cohesió social i participació.

El 13 de febrer es convidarà les entitats i a la ciutadania a títol individual que hi vulgui participar, a les 10 h del matí a la Fàbrica Jove, per fer la primera ronda de propostes. El 20 de febrer, i en una jornada a la Coma Cros, es convoquen a tots els joves, perquè puguin decidir com ha de ser el seu poble i el seu futur. Posteriorment es farà una jornada tecnicopolítica. Finalment, el 29 de febrer, es reuniran tots els participants per consensuar les accions que s'inclouran en el Pla final.