Sis persones van resultar intoxicades per fum després que la matinada de dilluns a dimarts cremés tot un pis del barri de Fontajau de la ciutat de Girona. L'extensió del fum per tot l'edifici, a més, va obligar a desallotjar 38 veïns del bloc afectat.

L'incendi es va declarar a un quart de dues de la matinada i al lloc s'hi van desplaçar fins a vuit dotacions dels Bombers, que en poc més de mitja hora van donar per controlat l'incendi de l'habitatge.

El pis afectat està situat al número 1 del carrer Fontajau de Girona, en concret a la primera planta, i el fum es va estendre per l'escala fins a la sisena planta de l'edifici. Alguns dels veïns van haver de ser evacuats amb l'ajuda de l'autoescala dels vehicles dels Bombers per la dificultat d'accedir a l'interior.

El SEM va enviar quatre ambulàncies i va atendre sis persones amb símptomes lleus d'inhalació de fum, a tres de les quals va evacuar a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Aquestes van romandre al centre hospitalari fins ahir migdia, quan varen ser finalment donades d'alta.

Pel que fa als veïns desallotjats, van poder tornar a casa la mateixa nit, excepte els afectats pel foc.

Al lloc també s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona, que van fer control dels desallotjats i dels accessos a la zona.