Un total de 27 establiments adherits a l´associació comercial de la «Zona U» (carrer Nou, Petit Santa Clara i avinguda Sant Francesc) de Girona repartiran en forma de butlletes, 20.000 euros en descomptes directes durant els dos dies del Girona10.

Les butlletes tenen un valor de deu euros cadascuna, repartits en cinc parts de dos euros. Cada part de dos euros serà descomptada en una compra de mínim 10 euros, efectuada a qualsevol establiment adherit a la promoció. Les cinc parts de cada butlleta no són acumulables. Les butlletes seran repartides a cada compra efectuada durant els dies del Girona 10.

Els establiments adherits estaran identificats amb un rètol col·locat visiblement a l´aparador. La promoció tindrà validesa fins al proper 28 de febrer per així facilitar el seu consum.

L´entitat comercial va néixer ara fa poc més d´un any i es va donar a conèixer amb una gran tòmbola de regals. Els clients que van comprar en els establiments de la «Zona U» optaven a un dels prop de 3.000 regals que se sortejaven. Els premis més importants eren vals de 300 euros, 400 euros i 500 euros que s´havien de gastar asls comerços adherits a l´associació.