Enmig del carrer. Així és com un treballador de les brigades municipals de Girona va trobar un maletí i en obrir-lo es va emportar la sorpresa que hi havia 14.200 euros a més d'objectes personals. Gràcies a la intervenció de la Policia Municipal tot torna a estar en mans del seu propietari.

Els fets van tenir lloc dijous de la setmana passada, el 14 de gener al matí, quan l'empleat de la brigada de l'Ajuntament de Girona va trobar una bossa tipus bandolera a terra al carrer Joan Torró i Cabratosa del Polígon Industrial de Mas Xirgu.

La va examinar i en veure que a dins hi havia força diners va decidir que calia fer alguna cosa. Va optar per portar-la a la unitat d'objectes perduts de la Policia Municipal de Girona.

Els agents de la unitat van poder constatar que a dins de la bossa hi havia dos sobres amb un total de 14.276,87 euros repartits, entre altres objectes personals de la persona a qui pertanyen.

Entre aquests objectes de la bossa localitzada al polígon de Mas Xirgu també hi havia un document que va permetre als agents de la Policia Municipal de Girona localitzar el propietari de la bossa bandolera.

Gràcies al bon samarità del treballador de la brigada municipal de l'Ajuntament, la Policia Municipal, un cop va tenir fetes les gestions pertinents, va poder retornar la bossa al seu propietari. Aquesta persona va poder recollir la bossa que havia extraviat a les dependències municipals.

La troballa ha acabat amb un final ben feliç per a un empresari que no vol sortir a la llum i ha permès veure com encara queda gent que, malgrat trobar-se amb diners molt llaminers, tenen consciència i els retornen perquè puguin ser entregats al qui pertanyen. De fet, en cas que se'ls hagués quedat el treballador municipal podria haver incorregut en algun tipus de delicte si s'hagués descobert.

El tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, per la seva banda, va assegurar en un comunicat de premsa després de conèixer-se la notícia que «agraïa l'acció de bona fe i la col·laboració d'aquest ciutadà amb la Policia Municipal» i va remarcar que accions com aquesta «reforcen els valors de la nostra societat i el nostre sentiment de comunitat».