L'Ajuntament de Girona ha adjudicat a l'empresa Actia Iniciativas SL, per 874.357,53 euros (IVA inclòs), la primera fase de la reforma de la central elèctrica El Molí, situada al carrer Santa Clara. Aquest espai ha d'acollir dependències municipals i un casal per a la gent gran del Barri Vell i el Mercadal. Durant aquesta primera actuació s'adequaran les plantes superiors, que tenen uns 560 metres quadrats en conjunt. El termini d'execució és d'uns sis mesos.

L'entresòl estarà destinat a dependències municipals, amb sala de reunions i un espai per a Serveis Socials. La primera planta tindrà una sala polivalent amb capacitat per a 130 persones, així com la recepció del centre. La segona planta comptarà amb una cuina i un espai per a la gent gran, amb la idea d'ubicar-hi un menjador com el que ja funciona al barri de Santa Eugènia.

A la planta baixa, que es farà més endavant, s'ubicarà el vestíbul, mentre que hi haurà també una planta sotacoberta per accedir a la terrassa, on s'ubicaran els aparells de climatització.