L'Ajuntament de Girona instal·larà tres punts de radar i comprarà maquinària per a un aparell fix. L'aparell anirà rotant en els tres punts de radar sense indicar quin dels tres està en funcionament. Tot i que encara no s'ha determinat quins punts seran, probablement s'instal·laran en carrers amb alta accidetalitat com l'avinguda Lluís Pericot i on s'ha comprovat que els vehicles corren molt, com la carretera de Campdorà. Altres opcions són la carretera de Santa Coloma, el carrer Oviedo, la carretera Barcelona o en algun vial de Domeny o Fontajau.

Aquest va ser un dels temes que va exposar ahir el regidor de Seguretat i Mobilitat, Joan Alcalà, el la diada de la policia de Girona. Mentrestant l'intendent en cap, Josep Palouzié, va exposar que el 2015 hi ha hagut 37 accidents de trànsit més a Girona en comparació amb el 2014 però 34 ferits menys. També hi va haver un motorista mort a Montjuïc. Pel que fa al nombre de delictes i faltes comeses a Girona continua disminuint. Segon les dades del cos, el nombre d'il·lícits penals ha caigut un 8,6% durant el 2015 i s'han reduït tant el nombre de delictes contra el patrimoni com els fets contra les persones, que han passat de 983 a 857.

En l'entrega de diplomes i medalles es va tenir una menció especial per a dos ciutadans: el cambrer de la taberna Lizarran Mauricio Campuzano Rojas, per implicar-se en la detenció d'un lladre; i Victorino del Valle Dabau i Oscar Ruiz Orellana, de l'empresa de seguretat privada Fenix, per retenir un home que havia estirat una bossa de mà a una dona, al carrer Sant Sebastià.