Albert Ballesta necessitava vuit signatures per poder optar a l'alcaldia de Girona. Fins a la nit de dimarts no es van aconseguir les firmes imprescindibles, ja que els vuit candidats havien de renunciar a ser regidors. El número 11 de la llista l'ocupava el director dels Serveis Territorials d'Agricultura a Girona, Vicenç Estanyol (en aquest càrrec des del 2013). Membre de Demòcrates, abans havia estat el director d'Ocupació de l'Ajuntament de Girona, a part de cap de les àrees de Promoció Econòmica i Serveis Socials.

Qui estava de número 12 a la candidatura de CiU va ser Marta Cullell, que és assessora de viatges i integrant de l'executiva de Convergència a Girona. El número 13 de la llista l'ocupava Carles Bonaventura, membre de Reagrupament. Entre el 2011 i el 2015 va ser regidor a l'oposició de Girona; al principi, formava part del grup municipal de la CUP, tot i que va acabar el mandat com a regidor no adscrit després de donar suport a la compra del fons Santos Torroella. De número 14 de la candidatura hi havia Gemma Martínez, com a representant d'Avancem. Martínez és la directora de Programes i Serveis del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.

El número 15 de la llista de CiU l'ocupava Albert Colomer, militant d'Unió. Colomer va ser cap de gabinet d'alcaldia de l'Ajuntament de Salt amb Jaume Torramadé com a batlle, a més de regidor i president d'Unió a Palamós. En el número 16 de la candidatura hi havia Pol Xart, cap de l'Oficina de Relacions Institucionals del Departament d'Ensenyament des del 2013. Un nomenament que va suscitar crítiques per la falta d'experiència professional. Abans havia estat president local de la JNC a Girona. Pel que fa al número 17 de la llista, l'ocupava Roser Urra. Militant de Demòcrates, el passat mandat Urra va ser la regidora de Joventut i Serveis Administratius de l'Ajuntament de Girona. De número 18 de la candidatura de CiU hi havia Júlia Calders, com a independent. Economista, Calders treballa de consultora en una empresa de la seva família.