L'agenda del futur alcalde de Girona, Albert Ballesta, ja té dos ?esdeveniments públics programats: per una banda assistirà al concert de celebració dels 40 anys de la Bressola. Serà avui mateix a les vuit del vespre, al Teatre Municipal. El concert s'havia de celebrar a principis de desembre però la mort d'una dona i les seves dues filles va fer suspendre l'acte. El concert consistirà en una actuació dels músics Marc Serrats i Carles Belda amb els nens de les escoles de la ?Catalunya nord, com a celebració de l'obertura de la primera escola de la Bressola a Perpinyà, l'any 1976.

L'endemà, a les dotze del migdia, l'alcalde serà a l'Auditori- Palau de Congressos on assistirà a la diada de la Policia Municipal, on es farà l'habitual entrega de guardons a agents que hagin fet intervencions de mèrit. Es tracta d'un esdeveniment, on el mateix Ballesta ja havia estat present en els darrers anys com a responsable del Departament d'Interior a les comarques gironines. Per tant, l'escenari i l'acte no li serà gens estrany.

Abans de l'acte, a les deu del matí, se celebrarà una missa a la basílica de Sant Feliu amb motiu de Sant Sebastià, patró del cos, i a dos quarts de dotze, serà a l'exhibició de la Unitat Canina davant l'Auditori.