Continua la problemàtica per pagar les zones blaves i verdes de Girona amb l'ús de la targeta de crèdit en diferents terminals de la ciutat. Malgrat que es van començar a solucionar les incidències divendres passat, ahir encara hi havia diferents punts on no era possible.

En alguns dels terminals fins i tot s'ha col·locat un cartell d'avís. Segons ha confirmat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, el dissabte encara hi havia una dotzena de punts (dels prop de quaranta terminals) que estaven espatllats. La majoria són a les Pedreres, a la zona del Güell i a l'Eixample, ja que no s'ha detectat cap incidència a Santa Eugènia o a Sant Narcís.

Desviament a Còrdova

La incidència es va iniciar a principis del mes de gener amb la municipalització del servei. El canvi suposava modificar i reiniciar el software dels aparells. Aquesta operació ha resultat més complicada de l'esperat i ha afectat també el pagament amb telèfon mòbil. En ocasions, l'usuari ha acabat a la pàgina de l'Ajuntament de Còrdova.

Tot plegat va provocar que durant uns dies, l'Ajuntament de Girona decidís no sancionar els vehicles que no tenien el tiquet, conscient de les dificultats per a aquells conductors que no tenien monedes.