Aquest proper mes de març entraran en funcionament els Apartaments Plaça del Vi, gestionats per la mateixa empresa de l'hotel Ciutat de Girona. Aquests apartaments turístics estaran situats al número 9 de la plaça, just davant de l'Ajuntament.

Aquest serà el primer establiment de Girona que estarà destinat totalment a habitatges d'ús turístic de luxe. En total hi haurà vuit pisos: sis de luxe i un dúplex, amb 2 i 4 habitacions respectivament, menjador, sala d'estar, cuina i terrassa. Els habitatges es promocionen com a «ideals» per a estades tant curtes com llargues, i disposaran de totes les comoditats d'un establiment de cinc estrelles.

Amb l'adquisició d'aquests apartaments, Faderson Hotels -l'empresa que gestiona l'hotel Ciutat de Girona- ja comptaran amb cinc establiments a Catalunya, dos dels quals a la capital gironina. Segons expliquen, els nous apartaments seran els establiments amb més valor afegit a la ciutat, ja que oferiran una alternativa turística «totalment diferenciada» perquè les reserves, gestió i servei es realitzaran des del mateix hotel Ciutat de Girona, facilitant al client tota la seva infraestructura.