Jaume Margenat ha guanyat l'Arcàngel d'Or en la categoria de Pessebres Artístics del 28è concurs Arcàngel de la Catedral. El d'argent ha estat per a la parròquia de Sant Cugat de Salt, i el de bronze, per a Pietat Raset. El primer accèssit l'ha rebut Xavier Trèmols, i el segon, l'associació Parc Martí i Julià. El Col·legi Les Alsines, Alexandra Tarradas i Rigoberto Ramós s'han endut medalla i diploma.

En la categoria de pessebres populars, han guanyat Jesús Miguel Aguilar (or), Gonzalo Bandin (argent) i Emiliano Castro (bronze). El primer accèssit ha estat per a Xavier Bataller i el segon accèssit per a Àngel i Helena Marimon. S'han endut medalla i diploma Pietat Raset, Anna Maria Bardalet, el col·legi Sagrada Família, Les Alsines, la família Corominas, Sanitas Residencial Gerunda, l'estudi Dolors Turró, Mauro Vargas Sánchez, Joana i Pau Garcia, Chloe i Adriana Enseñat, l'escola Montfalgars, el centre Pare Claret, Arcadi i Ariadna Morales, Martina Puga, Ferran Soler, Martina Vila, Mariana Lyrio, Marie-Chantal de la Fuente, Xenia Mesa, Janna Álvarez, Victoria Muñoz, Jana Lopez, Ia Soler, Sofia Mateu, Alba Roqueta, Eduard Esteve, Anna Martínez, Tomàs Falgueres, Sofia Muñoz, Helena Prat, Helena Olivas, Júlia Soler i Míriam Olivas.

Pel que fa al 69èconcurs de pessebres de l'associació, el primer premi ha estat per a Josep M. Coll, el segon per a Tomàs Vinardell i el tercer per a Lluís Sala. Narcís Sureda i Albert Cabrejas han rebut accèssits.