L'Ajuntament de Salt ha obert el termini per la presentació de candidatures per als premis Tres de Març. Les propostes es podran fer arribar al consistori fins el proper 22 de gener.

El premi Tres de Març és una distinció creada per al reconeixement públic de la persona individual i entitat, domiciliada o amb seu social a Salt, o bé que porti a terme la seva activitat a la vila, que s'hagi distingit per la seva activitat o les seves iniciatives relacionades amb la promoció de la vida cultural i cívica del poble. Així doncs, cada any s'entreguen dos premis, que l'any passat van recaure en el cisteller Jaume Puebla en categoria individual i l'associació Kinbédeball en matèria d'entitats.

Per tal d'incentivar la participació de la ciutadania, el jurat del premi admet les candidatures que presentin les persones físiques o jurídiques del poble. Les propostes hauran de seguir el model de document que es pot trobar al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament o bé descarregar-lo d'Internet. Les propostes s'hauran de tramitar com a instància a l'Ajuntament, en un sobre tancat dirigit al president del Jurat dels Premis, abans del 22 de gener a les tres de la tarda.