La 31a edició del parc infantil Lleuresport va obrir ahir les seves portes al compleix esportiu del GEiEG de Sant Narcís. La inauguració va ser d'allò més multitudinària, ja que al dia d'ahir l'entrada costava un euro. El certamen estarà obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. L'horari és de dos quarts d'onze del matí a les dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

El Lleuresport compta amb 2.500 metres quadrats de superfície ocupada, amb 42 activitats dividides en quatre sectors: P1 (tallers), P0 àrea lúdica), P0 exterior (zona de bombers) i P-1 (àrea d'aventura).

En aquesta ocasió, a més, l'entitat ha introduït tallers amb valors dirigits a joves i adolescents. A més, les jugadores de l'Spart Citylift UniGirona i alguns jugadors del Girona FC visitaran l'espai.

Una altra de les novetats és el concurs d'Instagram #DTEGirona, que es realitzarà amb un plafó fotogràfic per donar a conèixer la certificació de turisme esportiu.