L'Associació de Veïns del Pont Major de Girona ha denunciat l'augment de circulació pel barri amb motiu del funcionament del nou Pont del Ter. Hi ha més vehicles, molts dels quals són camions o autobusos que abans passaven per Sarrià de Ter i ara opten per agafar el pont i seguir pel barri del Pont Major.

Des de l'entitat veïnal, s'admet que el consistori gironí hi ha fet alguna actuació, canviant el cicle d'un semàfor i col·locant un radar «pedagògic» (que informa de la velocitat del vehicle al moment de passar-hi) a l'altura de la placeta. No obstant, representants veïnals asseguren que «els accidents continuen succeint-se» i en una setmana n'hi ha hagut dos de semblants: el conductor d'un cotxe es despista, topa amb unes quantes pilones i queda encastat sobre la vorera després de doblegar-ne unes quantes.

Un dels darrers incidents esva produir el 8 de desembre, davant del número 35 del carrer Pont Major, on el cotxe va fer malbé dues pilones; El segon sinistre es va produir el 14 desembre, on un altre vehicle va trencar set pilones de la vorera. Els fets es van produir quan passaven uns minuts de les nou del vespre. Els veïns indiquen que els dos darrers xocs han acabat amb els vehicle sobre la vorera i remarquen que, per sort, en aquells moments no hi passava cap vianant.

En relació amb el lloc on s'ha produït el darrer l'accident, l'Associació de Veïns també es queixa que fa tres anys que s'ha demanat a l'Ajuntament que arregli la façana de la casa davant de l'església, que és municipal. Els veïns del barri vell del Pont Major estan molestos, perquè han estat requerits des de l'Ajuntament per arreglar les façanes,però el consistori no ho fa amb la que és de la seva propietat.