La vuitena Festa de del Tió, organitzada per "mnium Gironès amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i la Diputació, s'amplia i aquest any es faran activitats el 19 i 20 de desembre a tres barris de Girona. El taller de tions ha estat sempre un èxit entre els infants ja que els motiva que el tió que abrigaran i alimentaran a casa hagi estat fet per a ells mateixos.

A la plaça Pere Calders, de Can Gibert del Pla, hi haurà el primer dels tallers de tions, aquest dissabte, on tothom qui vulgui podrà construir el seu propi tió i emportar-se'l a casa per preparar-lo per a les Festes. A les dotze del migdia hi haurà animació a càrrec de Jordi Tonietti, un dels cantautors i animadors infantils amb més trajectòria.

A la tarda, a la plaça Assumpció del barri de Sant Narcís, també es farà el taller de tions a les quatre de la tarda i a les cinc hi haurà una representació de «El Nadal dels Tres Porquets» a càrrec de la coneguda Companyia de Titelles Sebastià Vergés de Sitges. El diumenge a les onze del matí i a la pista de bàsquet de Taialà es farà l'últim dels tallers i a les dotze del migdia hi haurà l'espectacle «Ding Dang Rock» de Pau Morales.