L'artista sarrianenc Edgar Massegú és l'autor del nou decorat dels Pastorets, quatre escultures de grans dimensions que seran els decorats dels Pastorets de Sarrià del Centre Cultural Parroquial Mossèn Domingo Casanellas. Segons l'artista són unes obres d'art, «representen dues mans que alhora són arbres, hi ha motius fàl·lics i vaginals que corresponen a la creació de la vida i a l'arribada del Nen Jesús» segons Massegú.

L'artista ha destacat que ha passat més d'uns mes creant aquestes figures artístiques per la representació dels Pastorets, que li ha encarregat el Centre Cultural Parroquial de Sarrià de dalt.

Segons Massegú, se signarà un conveni, que ha de garantir que un cop s'hagi utilitzat per al Teatre el treball pugui ser exposat «en un espai públic municipal, galeria o parc artístic», per evitar segons diu Massegú «com ja m'havia passat algun altre cop, que pugui anar a parar a mans d'un particular».

Massegú ha destacat el caràcter altruista de l'obra a l'hora de realitzar aquestes escultures i ha reivindicat «que hi hagi recursos per a la cultura», per Massegú «els artistes no som cap ONG» i reivindica que es destinin recursos al Teatre de Sarrià.

Les funcions es faran al Teatre del centre Parroquial, el 26 de desembre a les nou del vespre, el 27 de desembre a les sis de la tarda i el 3 de gener a les 6 de la tarda.