La 31a edició del Lleuresport del GEiEG- Parc Infantil de Nadal de Girona tindrà un total de 2.500 metres quadrats de superfície ocupada, amb de 42 activitats diferents dividides en quatre sectors: P1 (àrea de tallers), P0 (àrea lúdica), P0 exteriors (zona bombers) i P-1 (àrea d'aventura). El lleuresport se celebrarà del 24 de desembre al 4 de gener al complex del GEiEG de Sant Narcís. El dia 24 l'entrada valdrà un euro.

L'entitat grupista ha fet un pas més a la seva metodologia de formació introduint tallers amb valors, per a joves i adolescents. El parc comptarà amb la presència de jugadores de l'Spart Citylift Unigirona i d'alguns jugadors del Girona Futbol Club.

La regidora d'Esports, Isabel Muradàs, va animar «a totes les famílies a que portin els seus fills al Parc perquè, com l'any anterior, sigui tot un èxit». D'altra banda, el president del GEiEG, Francesc Cayuela, va destacar que el Lleuresport actua com un verdader «saló de la infància i la joventut». Una altra de les novetats és el concurs d'Instagram #DTEGirona, que es realitzarà amb un plafó fotogràfic situat a l'escenari del Parc i que vol donar a conèixer la certificació de turisme esportiu atorgada a la ciutat. La millor fotografia del concurs s'endurà de regal una bicicleta. La darrera edició del Lleuresport va comptar amb més de 10.000 visites.