Un veí de Quart que el 4 de desembre va fer dos atracaments amb un ganivet de 19 centímetres fulla en una sola tarda Les Pedreres ha ingressat a presó. Així ho ha decidit el jutge però el curiós del cas és que només feia vuit mesos que havia sortit del centre penitenciari. M.R.P de 40 anys compta amb antecedents policials i de fet, el seu historial que va fer-lo ingressar a presó el primer cop mostra detencions per delictes d'amenances així com robatori amb violència i intimidació. El jutge aquesta segona vegada no s'ho va pensar dos cops i després dels dos nous robatoris amb intimidació , ha tornat a ingressar a presó.

Els fets es remunten, com va avançar Diari de Girona, el 4 de desembre cap a les sis de la tarda quan els Mossos de la comissaria de Girona van saber als jardins dels Alemanys al passeig Fora Muralla, un individu havia comès dos atracaments amb arma blanca.

Les víctimes, una parella, es van veure abordats per un home que, esgrimint una arma blanca de grans dimensions i els va exigir diners. En el primer dels atracaments, li van donar tot el que portaven. El segon dels fets va succeir quan dues noies s'estaven fent una fotografia a la torre de la muralla i un home, vestit de fosc i amb caputxa, les va amenaçar per obtenir diners. Les joves s'hi van negar i l'home va marxar del lloc dels fets. Immediatament la policia es va mobilitzar i van localitzar el presumpte autor, que anava amb bicicleta, quan sortia del passeig Fora Muralla. Durant l'escorcoll van localitzar un ganivet amagat als pantalons i també, 40 euros.

Atracament a Santa Eugènia

Al cap de sis dies, el 10 de desembre a les 12 del migdia, els Mossos van saber que havien intentat robar a una jove amenaçant-la amb una navalla en una parada del bus de la Plaça de Santa Eugènia. La jove, espantada, va pujar ràpidament a l'autobús que acabava d'estacionar i el lladre va marxar. Els Mossos van fer recerca i poc després el van detenir a la mateixa plaça. Li van trobar una navalla al cinturó. El presumpte autor dels fets és un veí de Girona de 40 anys i nacionalitat espanyola. Va quedar amb llibertat amb càrrecs.