La vila de Salt donarà la benvinguda a les festes de Nadal aquest divendres, amb la tradicional encesa de llums en els diferents carrers de la localitat. L'acte, que tindrà lloc al passeig Ciutat de Girona a les vuit del vespre, anirà precedit d'una cantada de nadales que començarà a les sis de la tarda i que anirà a càrrec de l'Escola Dominiques de Salt i de l'estrena de l'espectacle Xarrampim, de poesia improvisada i cantada, a càrrec de la companyia Corrandes són Corrandes.

En el moment de l'encesa i per finalitzar la trobada festiva, la Federació de Comerciants de Salt oferirà una pluja de globus amb obsequis i es durà a terme un petit castell de focs artificials a càrrec dels Diables d'en Pere Botero.

A més, enguany l'Ajuntament de Salt ha agrupat totes les activitats programades pels dies de Nadal en la campanya "Aquest Nadal surt del corral!", per tal de facilitar-ne l'accés als ciutadans. Dins aquest programa s'hi han previst espectacles, tallers, visites de patges o pessebres vivents, entre altres propostes nadalenques. A més, també es farà un concurs d'aparadors o un sorteig entre els clients de 1.500 euros en vals de compra.