Un incendi va cremar totalment una empresa dedicada als productes de trial situada al polígon de Torremirona de Salt. Les flames van afectar tota la planta i la nau del costat va patir esquerdes a les parets mitjaneres per l'alta temperatura del foc. Malgrat l'espectacularitat de les flames, cap persona va resultar ferida ni tampoc van necessitar fer cap tipus de desallotjament.

L''incendi es va declarar a les cinc de la matinada. Els propietaris van alertar al 112 que hi havia un incendi al lloc i ràpidament s'hi van desplaçar els Bombers amb fins a 26 dotacions, però, com va explicar el cap de la Regió d'Emergències de Girona, Enric Cano, quan hi van arribar no van poder fer res perquè les flames ja estaven arreu. I és que van trobar-hi bons aliats, entre el material molt inflablamable com olis de les màquines, pneumàtics, papers, cartrons, i altres. La nau, de 2.000 metres quadrats, es va cremar totalment, però gràcies als esforços dels Bombers es va evitar que les del cantó, de l'empresa S3 Engine Parts, patissin massa afectacions. Només va malmetre's parcialment la nau del costat, La Jabugueña, dedicada al sector del pernil. En aquesta segona nau hi va haver esquerdes a les façanes que es van dilatar per la forta calor.

L'incendi es va donar per controlat cap a dos quarts de nou del matí i llavors els esforços es van centrar apagar els conats.

Al lloc dels fets també s'hi van desplaçar Mossos d'Esquadra, Policia Local de Salt i SEM. Bombers i Mossos es troben investigant la causa de l'incendi però la destrucció de la nau dedicada a productes de trial és tal, que per ara no està clar com ni on podria haver començat l'incendi de la indústria de Salt.