La Coma Cros de Salt acull una Jornada d'Emprenedoria Social i Cooperativisme

05.12.2015 | 06:30

L'Espai Municipal d'Ocupació (EMO) de Salt ha organitzat per al
15 de desembre una Jornada sobre Emprenedoria Social i Cooperativisme a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. L'objectiu de la jornada és posar sobre la taula la rellevància que tenen les iniciatives col·lectives d'emprenedoria social a l'hora de donar resposta als reptes de la societat actual.
La jornada proposa una mirada al sector de l'economia social a partir d'algunes experiències d'innovació col·lectiva, que des de diferents sectors participen en l'economia en clau innovadora i més justa en l'intercanvi de productes i serveis, i al mateix temps enforteixen i transformen el territori i la comunitat.
La primera part de la jornada se centrarà en la ponència sobre Economia Social i Solidària i Emprenedoria Col·lectiva, a càrrec de Jordi Garcia Jané, cooperativista de LabCoop, i Andrea Calsamiglia, de l'EstArter - IGOP.
A la segona part de la jornada tindrà lloc una Taula d'experiències i debat, moderada per Andrea Calsamiglia de l'EstArter - IGOP. Les inscripcions per participar a la jornada ja estan obertes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema