L'Ajuntament de Sarrià farà enguany un canvi en la decoració dels llums de Nadal, de manera que s'ha encarregat un projecte a l'escenògraf Pablo Paz. Segons argumenta el consistori, la majoria dels llums actuals ja tenen molts anys, impliquen un consum energètic alt o bé presenten problemes per a la instal·lació.

Així doncs, el concepte proposat per enguany serà diferent al que s'ha desplegat tradicionalment. La decoració se centrarà en les zones més cèntriques i comercials de cada barri, amb una continuïtat i un únic discurs artístic. En concret, es decoraran espais públics tan emblemàtics com l'Ajuntament, el Coro, la Cooperativa, el Centre Parroquial, la Biblioteca, el pavelló, el passeig Capellades, el carrer Major, la plaça Vil·la Romana, la plaça dels Vinyers, els passeig Garcia Lorca i el carrer Flor de Neu.

Primera fase

La decoració d'enguany suposarà la primera fase d'un projecte que se seguirà estenent. S'ha planificat, per tant, que de cares a les properes campanyes pugui anar creixent amb un increment tant dels punts decorats com de la intensitat.

La voluntat de l'Ajuntament de Sarrià és fer un projecte «propi i únic», diferenciat dels estàndards. A més de fugir dels convencionalisme, el consistori també vol que es redueixin els costos d'instal·lació i la despesa energètica.