El saló Tot Nuvis va obrir ahir les seves portes amb 122 expositors repartits en 4.000 metres quadrats de superfície. La inauguració oficial es va celebrar a les cinc de la tarda amb la presència de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el vicepresident de la Cambra de Comerç, Joaquim Maria Caula, la regidora i diputada provincial Maria Àngels Planas i la tinent d'alcalde Glòria Plana, entre d'altres. Els visitants van poder gaudir d'una degustació de pastissos a càrrec del Gremi de Pastissers de Girona i de l'actuació en directe del saxofonista Pep Poblet. El certamen estarà obert avui i demà d'onze del matí a dos quarts del nou del vespre i l'entrada és gratuïta.

Tot Nuvis s'ha convertit en el saló nupcial de referència a la demarcació, ja que presenta propostes en sectors molt diversos, com ara la restauració, foto i vídeo, vestits de nuvis, festa i complements, animació, serveis d'organització, viatges, bellesa, flors, detalls, cotxes, edicions i publicacions, joieria, llenceria i decoració d'espais, entre altres.

Però el saló no se centra exclusivament en els casaments, sinó que que també és el punt de trobada per als que volen organitzar qualsevol tipus de celebració, com ara anivesaris, batejos, comunions o fins i tot sopars d'empreses.

Els 122 expositors que assistiran al saló organitzaran fins demà promocions i sortejos de nits d'allotjament, menús degustació, reportatges fotogràfics i vestits de núvia, entre altres, i també oferiran descomptes en serveis d'organització i decoració, barres lliures de begudes i tractaments estètics.

A més, també es faran desfilades i tallers per conèixer les últimes tendències. Així, a dos quarts de dotze del migdia, tant avui com demà, hi haurà un taller sobre noves tendències i protocols dels casaments, i a la una del migdia serà el torn de conèixer com fer les altres celebracions. Les xerrades aniran a càrrec de Laura Rusiñol, organitzadora d'esdeveniments.

A més, el programa inclou tres desfilades nupcials amb vestits de núvia i roba de nuvi, llenceria, joies i rams (avui i demà a dos quarts de set de la tarda i demà a les dotze del migdia), i dues per a diverses celebracions amb vestits de cerimònia, llenceria, banyadors i altres complements, com per exemple maletes (avui i demà a les cinc de la tarda). També tindrà lloc una presentació i degustació de còctels d'autor a càrrec de Cocktail Time, demà a la una del migdia.

Pel que fa a l'apartat musical, avui a tres quarts de cinc de la tarda hi haurà una nova actuació en directe de Pep Poblet, mentre que les soprano Susanna del Saz i Elena Martinell cantaran avui a un quart de set de la tarda. Del Saz també actuarà en solitari demà a la tarda.

Finalment, els visitants també podran gaudir de les exposicions.

permanents de vestits de núvia de paper de l'Associació de Dones del Coro de Sarrià de Ter, d'ornamentació floral central a càrrec de Flors Laguarda, i de rams de núvia del Gremi de Floristes de Girona.