El Girona FC, l'Spar Citylift Girona, l'Handbol Bordils, el Club Patinatge Artístic Girona, el Girona Club Hoquei i ADN Gironí participaran en la campanya solidària de Nadal de l'Espai Gironès, que vol lluitar contra la pobresa i l'exclusió social. L'objectiu és aconseguir 10.000 euros per a Càritas i recollir tot el menjar que es pugui per al Banc dels Aliments.

El lema de la campanya serà "Aquest Nadal tots hi guanyem!" i girarà al voltant de l'esport i els seus valors, per això s'ha demanat la col·laboració d'aquestes cinc entitats esportives. A més, comptarà amb el suport d'ADN Gironí, una iniciativa que busca potenciar i difondre la pràctica de l'esport, així com de la Federació Catalana de Patinatge i la Federació Catalana de Basquetbol. La campanya s'iniciarà el proper dilluns, 30 de novembre, i s'allargarà fins el dia 5 de gener.

La campanya preveu dedicar cada setmana a un esport diferent, de manera que els visitants del centre comercial hi podran participar, per exemple, marcant un gol o llençant un triple a les porteries i cistelles que estaran instal·lades al Punt Solidari. Si assoleixen el repte, sumaran un punt que després es transformarà en un euro. L'objectiu de l'Espai Gironès és sumar 10.000 punts per Càritas, de manera que es converteixin en 10.000 euros. L'entitat s'ha compromès a destinar aquests diners a un programa per afavorir, a través de l'esport, la integració de joves en risc d'exclusió social. A més, també se sortejaran samarretes del Girona FC (la setmana del 30 de novembre al 6 de desembre), de l'Spar Cityfift (del 7 al 13 de desembre) i de l'Handbol Bordils (del 14 al 20 de desembre). Durant la setmana dedicada a l'hoquei (del 21 al 27 de desembre) se sortejaran equipaments per practicar aquest esport, mentre que la setmana del 28 de desembre al 5 de gener hi haurà demostracions artístiques de patinatge. A més, està prevista la visita al centre comercial dels jugadors dels primers equips de cada club.

Altres vies per col·laborar seran fer-se una foto amb el marc Aquest Nadal tots hi guanyem!; fer-se una selfie practicant esport i publicar-la amb l'etiqueta #totshiguanyem o enviar un vídeo esportiu d'un màxim de deu segons.

Mentrestant, també es farà una recollida de menjar per al Banc dels Aliments. Aquests es podran dur al Punt Solidari o fer-se a través de la compra al Caprabo.