El Palau de Congressos de Girona va participar fa uns dies a la fira IBTM World 2015, una de les fires internacionals més importants del sector del turisme de negocis, que es va celebrar del 17 al 19 de novembre a Barcelona. L'objectiu és poder augmentar el nombre de congressos i esdeveniments que es realitzen a la ciutat.

La trobada va servir per posar en contacte més de 15.500 professionals del món del turisme de congressos, que durant tres dies van promocionar i cercar oportunitats de negoci amb més de 3.000 expositors (un 80% dels quals del mercat internacional). Paral·lelament, es van fer diverses sessions formatives sobre les últimes tendències del sector.

En el marc de la fira, els representants del Girona City Convention Bureau i el Palau de Congressos de Girona es van citar amb diverses empreses i associacions per mostrar-los l'oferta especialitzada de la destinació Girona per al turisme de negocis. En total, van mantenir més de 70 trobades comercials amb professionals que buscaven noves destinacions per a les seves runions o ampliar informació sobre l'oferta de la ciutat. Fruit d'aquestes entrevistes, es van rebre diverses peticions tant per a grups petits i d'incentius com per a congressos de fins a 600 assistents per als anys 2017 i 2018.