Més de 70 comerços gironins participaran per primera vegada en el «Ciber Monday», la campanya de promocions online que se celebrarà el pròxim 30 de novembre, just després del «Black Friday a Girona» que es farà el dia 27, data en la qual alguns establiments oferiran descomptes d'entre el 50 i el 70% en els seus productes. Enguany la celebració del Black Friday a Girona coincidirà amb l'encesa de les llums de Nadal a petició de Girona Centre Eix Comercial. «La suma de la campanya i l'encesa de les llums pot convertir aquest cap de setmana en un bon inici de temporada de Nadal per als establiments» va explicar el president de l'agrupació de comerciants Girona Centre, Josep Maria Noguer.

Aquests dies de rebaixes avançades són originaris dels Estats Units i se celebren el divendres i el dilluns següents a la celebració del Dia d'Acció de Gràcies amb l'objectiu de fer ofertes per fomentar el consum i avançar així, la campanya nadalenca.

D'altra banda, el mes de desembre,els clients dels establiments associats podran entrar, per cada compra realitzada, en el sorteig de vals de descompte que podran bescanviar als comerços adherits, i de tortells de Reis farcits diners. A partir de la segona quinzena, Girona Centre desplegarà un programa d'activitats i tallers al carrer dirigides als més petits.

A més, després de la renovació de l'acord amb el Gran Circ de Nadal de Girona, tots els clients dels establiments adherits obtindran cinc euros de descompte en l'entrada a l'espectacle, presentant la butlleta que trobaran al petit comerç (compra anticipada al Teatre Municipal). També regalaran les cartes dels Reis.

Compra solidària

Així mateix, l'Agrupació de comerciants Girona Centre mantindrà un any més, el projecte de compra solidària en el qual per cada compra realitzada durant la campanya de Nadal amb la targeta Girona Comerç i Hostaleria de «la Caixa» es destinarà un euro a un projecte solidari de tres entintats diferents. Els dies festius amb permís d'obertura d'aquesta campanya seran el 6, 8, 13, 20 i 27 de desembre i el 3 de gener. El 10 de gener serà el primer festiu d'obertura de la campanya de rebaixes d'hivern.