Lourdes Gelada ha estat escollida com a nova presidenta de la secció local d'ERC a Sarrià de Ter en subsitució de Narcís Fajula. Albert Soler s'encarregarà de les tasques d'organització, Jaume Vilà continuarà com a secretari de finances i Txell Pla serà la secretària d'Imatge i Comunicació i de la Dona.

Gelada, nascuda el 1980, és del barri de la Rasa i regidora des de 2011. Actualment és la segona tinent d'alcalde, responsable de l'àrea de Serveis a les Persones. Després de la seva experiència com a regidora i a la secció local com a secretària de la Dona, ara assumeix la presidència amb l'objectiu «d'enfortir les relacions entre la secció i els regidors de govern». A més, també té la voluntat de «sumar més gent al projecte d'ERC a Sarrià, obrint encara més la secció local, buscant nous perfils i incorporant veïns i veïnes disposats a opinar i participar respecte al seu poble».

Un altre objectiu de la secció local serà enfortir els ponts de diàleg amb la resta de grups municipals en un moment, diuen, que el país «necessita la unitat de les forces partidàries del procés de construcció d'un nou estat».