Imputen un menor i el seu pare per vendre mòbils robats. Els Mossos els van descobrir arran d'un patrullatge preventiu i van identificar el fill quan anava a vendre tres mòbils d'alta gamma al carrer. Quan el van acompanyar a casa van veure que el pare també hi estava implicat jaque no va saber-los dir d'on procedien els mòbils que tenien a casa, ja que en tenien quatre més per vendre. Finalment van descobrir que els set aparells eren robats. Els mòbils ascendien a més de 3.500 euros.

Els agents de la comissaria de Girona van imputar un menor d'edat i el seu pare, de 41 anys, veí de Girona, com a presumptes autors d'un delicte de receptació. Finalitzades les gestions els Mossos van saber que els aparells havien estat sostrets en diversos locals d'oci nocturn de Girona, l'Estartit i Sant Pescador, des de finals de 2014 fins al mes de juliol d'enguany. Els Mossos van determinar que amb aquesta venda de mòbils sostrets hi havia la clara intenció de lucrar-se, per aquest motiu van quedar imputats per un delicte de receptació.

Dels terminals intervinguts, tres es van poder retornar directament als seus legítims propietaris i la resta van ser enviats, a través dels consolats, als propietaris estrangers que es trobaven a Bèlgica i Països Baixos. El menor d'edat serà citat properament per declarar davant la Fiscalia de Menors i el seu pare ho farà davant l'autoritat judicial.