El Palau Firal de Girona acollirà, del 27 al 29 de novembre, la 23a edició de la Fira Tot Nuvis, que ocuparà una superfície de 4.000 metres quadrats i 122 expositors. Les portes s'obriran el divendres, 27 de novembre a les quatre de la tarda, mentre que dissabte i diu?menge ho farà a les onze del matí. El saló es podrà visitar els tres dies fins a dos quarts de nou del vespre.

Els expositors oferiran al saló les seves novetats i propostes no només en cerimònies nupcials, sinó per a tot tipus de celebracions. Entotal, hi haurà fins a una quinzena de sectors representats, que inclouran, entre altres, el viatge de noces, els vestits dels nuvis, les invitacions, la música, la fotografia, la decoració floral, la llenceria, les aliances i els diferents serveis de restauració que ofereixen càterings, restaurants, hotels i pastisseries. De tots ells, sobretot, els més nombrosos seran els sectors de la restauració i espais per a casaments, que representaran el 47,1% dels expositors, i els de fotografia i vídeo, que suposaran el 20,87%.

A banda de conèixer els expositors, els visitants també podran participar en els tallers i activitats. Per això s'organitzaran tres desfilades nupcials (el dissabte i el ?diu?menge, a dos quarts de set de la tarda i el diumenge, a les 12 del migdia), i dues de celebracions en general (dissabte i diumenge a les cinc de la tarda). Les desfilades serviran per presentar les últimes tendències en moda nupcial i de festa, amb la participació de diferents firmes expositores al saló, així com una presentació i degustació de còctels d'autor a càrrec de Cocktail Time (diumenge, a la una del migdia).

El dissabte al matí, els visitants podran conèixer les noves tendències i protocol dels casaments i també en altres celebracions de la mà de Laura Rusiñol, organitzadora d'esdeveniments.

Pel que fa a la música, el saxofonista Pep Poblet oferirà una actuació en directe en la inauguració del certamen, divendres a les quatre de la tarda. A més, repetirà actuació el dissabte, a tres quarts de cinc de la tarda. El programa també inclou l'actuació de la soprano Susanna del Saz, de la compa?nyia "pera Prima, acompanyada de la també soprano Elena Martinell (dissabte, a un quart de set) i també en solitari el diumenge a la tarda.