El regidor de la CUP-Crida per Girona Lluc Salellas va qualificar ahir de «presa de pèl» l'organigrama de Fira de Girona que va presentar l'entitat a aquest grup municipal. Segons el regidor, el document es «limita» a presentar l'estructura de l'ens de manera «deliberadament insuficient», sense informació «rellevant» sobre els diferents llocs de treball i les persones que els ocupen. En aquest sentit, Salellas va explicar que darrere aquests dèficits d'informació «veu» una «voluntat manifesta de dificultar la tasca de fiscalització i control de la Fira». A més, la CUP-Crida per Girona també va denunciar que Fira de Girona va entregar aquest document amb un retard de 40 dies.

Així mateix, el grup municipal va recordar que el consistori gironí disposa d'un 25% de l'organisme, i que hi aporta anualment «més de 100.000 euros». Per aquest motiu, aquest partit assembleari, considera que aquesta important participació «hauria de donar dret a qualsevol regidor o regidora de l'ajuntament a disposar de tota la informació i documentació relativa a la Fira».

La setmana passada el grup municipal ja va qüestionar «l'opacitat» de la Fira i les traves amb què es trobava a l'hora fer un seguiment acurat de la gestió d'aquesta entitat, criticant «els dèficits i mancances» de la documentació rebuda recentment de l'organisme després de «reiterades» peticions d'informació. La CUP-Crida per Girona també va criticar el mecanisme d'elecció de l'exregidora de CiU Coral·lí Cunyat com a directora de l'ens.